http://www.myenvironment.dk/


Jeg har tilmeldt mig et projekt!!!

En Collaborative Mosaik-vægmaleri / EU-projekt under Aktive Unge
http://www.myenvironment.dk/

Dette projekt handler om unge der maler og er mellem 18 og 30 år og bor i Danmark. De kan få lov til at deltage i dette projekt som handler om samarbejde om at lave et stort vægmaleri på 5x4 meter som skal hænge i KBH. Det skal forestille Danmark og hver kunstner skal lave hver deres maleri i kun SORTE og HVIDE farver. Hver af disse malerier sammensættes som brikker i et Danmarks kort. Vandet rundt om vil være rødt som vist på billedet.
Projektet er sponsoreret af Den Europæiske Union. 

En kunstners erklæring vil blive vist i et galleri i København, trykt i en uafhængig kunst magasin, og derefter passe ind i en stor mosaik vægmaleri, som vil blive hængt på et offentligt sted i København.

For at deltage skal man forklare hvilke områder i Danmark man har forbindelse til og man skal skrive en kort beskrivelse af sig selv og hvorfor man gerne vil deltage. Der ud over skal man vedhæfte et billede af et kunstværk man har lavet. Jeg valgte at vise dette:


Man vil få svar om er par dage om man er blevet udtaget. Det er så super spændende og jeg håber da på at skulle være en deltager. Krydser finger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar